Navštíveno 5172x

Tak mi to nedalo a musel jsem tu svou krasnou seriovou 330Cu trosku votunit..:o)
Hnedka po dovezeni..

Bastling stage 1..
LED lampy z faceliftu, zatmavene okna, repliky M3 zrcatek, zimaky Toora 17" + Dunlop pneu

A nejnoveji alu Borbet 8x18" ET 35 + nove pneu GY F1 225/40/18 a zanovni Pirelli P Zero Rosso 245/40/18 vzadu.

Hodne divne vypadaj ty sede pneu na techhle fotkach:(

A jeste vlastne zlute CCFL angel´s eyes:) to by nebylo bawko bez andilku..

spis by se mi libily pavuciny, ale taky slusi
A neco hifi samo nesmi chybet..
Rajdlos jj no ja jsem vybiral asi z peti druhu porad jsem se nemohl rozhodnout.. Nakonec jsem skocil do techhle, chtel jsem bud 19" nebo neco co bude vypadat velike, od 19" jsem nakonec couvl, nechtel jsem prilis zasahovat do jizdnich vlastnosti auta a kupovat 19" pneu:o) tak jsem vzal tyhle 18"ky jen. Kdyz jsem videl kola poprve tak jsem se do nich zamiloval ale na aute byl prvni dojem trosku rozporuplny, preci jen se asi hodi vic treba na audi nez na bawko ale neni to spatne.. Je to neco jineho proste no:o)

ty borbety jsou přehnaný,moc mu slušej
Nahodou mne, se tam tyhle kola libi...
myslim že origo xenony jsou lepší, prostě tam patří..

No ty lampy jsou origo xenony, jen s pridanymi krouzky. Nikde tu nemam fotku kde to sviti najednou oboji na cernochovi, jen na byvalce.. Vypada to stejne jen ty krouzky sviteji zlute proste:) chtel jsem aby to vypadalo co nejvic "seriove"..

na těch origo kolech to vypadalo líp :D
Hade:o)) ty aby ses neozval:D
Mě se líbí tahle sezóna ;-)

08.03.2008, 19:07 |
kucik mně se teda nejvíc líbí ten tvůj bývalý,ale ten černej s těma kolama taky nevypadá nejhůř

08.03.2008, 19:12 |
TROY Já vim co tomu chybí :-)))))
BBS
ty 17" zimní jsou hezčí, 18" už moc....

08.03.2008, 21:56 |
Veva krasavci!!

08.03.2008, 22:09 |
spunt mel si tam dat origo 19" m3. ty by na to sekly jak ulity !!!
Je to moc hezký ! Borbety seděj moc ...
na tech zimakach to ma takovej dustojnejsi vzhled
ta prvni fotka v puvodnim stavu je nejlepsi, nemam rad cerny auta s cernejma oknama
ty zadni LED svetla dobry na ty se taky chystam, ale ja ted spis brzdy a podvozek
Kislik no s tema lampama je trosku problem. Bud cestou tuningovych replik - vse vychytane uz ale neorigo:( nebo original FL, ale jsou drazsi a musi se tam vymenit light modul a neco doprogramovat - dalsi vydaje, nebo pred ne udelat jakysi zatezovy modul aby to BC pobral.. Sam to nemam jeste vychytane a palubak hlasi chybu..:(
borbety neslusej...:( urcite bys sehnal origo svetla i s light modulem, pak na ne dat angel eyes za 1500,- a je to krasa. ty zluty nic moc. jinak auticko mazlivy. jo jak ti sedly ty zadni svetla? ja kupoval na svyho touringa crystaly a musel jsem je vratit, tak smejdsky udelany to bylo...musel bych vrtat do kastle abych je tam dostal...
uuuf predni svetla jsou origo xenon a jsou na nich jen angel´s.. Zluty krouzky jsem chtel umyslne:o)
Zadni LEDky jsou taky original z faceliftu..

11.03.2008, 10:49 |
Beda ty kola tomu slusi, ikdyz jak pise TROY :o)

11.03.2008, 10:55 |
treid Puvodni kola tomu sluseli vic ..
ok

... já přemejšlím o těchto....

... myslím, že by na tvým nevypadaly taky věru zle....
Mazlik dostal dva male darecky:)
Odtrhova M3 lista na kufr..

A hlinikove pedaly:)

votun hlavne predni naraznik :) ja ted koupil od CSR tak jsem zvedav jak pasne :)
od csr? Co to je? Ja tam nic tunackeho 100% davat nechci, chci mpacket + max clubsport listy, kua ale drahej jak prase:(
neznas mapu kámo :)
[ Link ] Kup si mkovej naraznik. mpaketovej ma kazdej druhej.
velikostně jsou ty borbety dobře, ale designově mi k bawku moc nejdou
Neznam, nesleduju:o) nemas fotku nejak jim nejede ten eshop..
Mkovej neci, mel jsem na stribrnem a bylo to zbytecne mohutne..

11.05.2008, 22:16 |
Martyn | Upraveno: 2008-05-11 22:19:55
krasavec! podvozek je serie?
ty borbety mně prostě k tomu fakt nejdou, vypadají lacině
co to je kua za looserovsky UKAZTO?
Doporucuju
[ Link ]
Kua co to je ono uz se plati za prohlizeni obrazku?:o) jeste v nedeli to fachalo normos..
Driver, mno myslel jsem ze jo ale kdyz to postavim vedle kamose 323 tak je to celkem znatelne rozplaclejsi tak nevim.. Tady je to trosku videt.
[ Link ] Tapp dik sypu to tam:)
[ Link ] [ Link ] [ Link ]